KEVIN.MURPHY


Wanneer zo'n verzuchting gestaakt wordt, begint bij het team van Gijs van Daalen Modekappers de uitdaging. Moeilijk haar of gemakkelijk haar: Gijs van Daalen werkt met bijzondere producten. Producten die voor en door kappers zijn ontwikkeld. Deze producten zijn: Niet op dieren getest, zacht voor de hoofdhuid en samengesteld op plantaardige basis.


KEVIN.MURPHY is een Australisch haircare merk wat fashion, duurzaam en ecologisch is. De producten zijn subliem in eenvoud, shampoos, conditioners en styling producten. Voor elk haartype is er een product: Fijn, dik, krullen, futloos, droog en beschadigd. Alle producten beschermen het gekleurde haar.COLOR.ME

COLOR.ME is ontstaan uit de visie van Kevin Murphy om session werk en fashion samen te brengen in een kleurlijn. Voor hem is wat in de tube zit net zo belangrijk als de kleur die wordt gecreëerd.
COLOR.ME is een compacte kleurlijn. De lijn bevat ingrediënten die vriendelijk zijn voor het haar en de hoofdhuid. Ook het milieu blijft gespaard. COLOR.ME is namelijk een PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van natuurlijk verkregen ingrediënten, zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Elk ingrediënt heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterke antioxidant met een anti-aging werkende eigenschap. Het beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat COLOR.ME zacht is voor het haar en de hoofdhuid. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Dit houdt in dat alle moleculen geteld en gekoppeld worden. Deze technologie zorgt voor minder kans op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van haar en hoofdhuid. Bij KEVIN.MURPHY gaat het om 'The choices we make'. COLOR.ME wordt op duurzame wijze geproduceerd. Naast de natuurlijke ingrediënten wordt het water dat tijdens de productie wordt verbruikt voor het afvoeren gereinigd. COLOR.ME is niet voor niets een PETA-approved kleurlijn!

COLOR.ME heeft een compact fashion forward portfolio van kleuren die allemaal met elkaar gemengd kunnen worden en zorgen voor natuurlijk ogende multi-tone resultaten.

COLOR.ME is dan ook een straight forward kleurlijn. Door de compactheid van de lijn kan alles worden gemengd en elke kleur worden gecreëerd. COLOR.ME bevat een high lift serie, een speciale clear en boosters en toners, die kappers volledig de creatieve vrijheid geven. De cream activators bepalen bij COLOR.ME het vermogen van de kleur. Van grijsdekking, permanente of een verhelderende kleur, COLOR.ME is de ultieme kleurlijn om 'tailor made' kleuren te maken.

Quote KEVIN.MURPHY
"What goes inside the tube is just as important as the color it creates" Kevin MurphyKom gerust eens langs voor meer informatie!